3 Nisan 2015 Cuma

Maldivler Otel Rehberi ve Konaklama Seçenekleri...

    Maldivlerin (Maldives) güzel tropik atmosferinde hayal ettiğiniz tatili gerçekleştirirken öncelikle konaklama konusunda bilgi sahibi olmanızda yarar var. Birbirine benzeyen ya da daha farklı konseptlerdeki butik otellerden birini seçmek için sunduğu hizmetleri, ayrıcalıklarını keşfetmelisiniz.
    İşte Maldivler deki birbirinden güzel çeşitli oteller hakkında konaklama özellikleri ve fiyatları konusunda her bütçeye uygun olacak şekilde bir derleme yaptım. Şu an ki Maldivler kampanyalarından rezervasyon yaptırırsanız çok uygun fiyatlara konaklayabilir ve Maldivler Tatilini hayal olmaktan çıkarabilirsiniz.
    1. Hotel Elite Inn

Bu dört yıldızlı otelde dilerseniz tatil boyu kalıp uygun fiyatlarla Maldivler Tatili geçirebilirsiniz. Ya da diğer adalara gitmek için 1-2 geceliğine geçiş oteli olarak da kullanabilirsiniz. Otel plaja yakın, üç katlı bina, terası mevcut. Odalarında mini bar, klima, saç kurutma makinesi, LCD TV gibi özellikler var. Havaalanına 3,6 km uzaklıkta yer alıyor. Gecelik fiyatları kahvaltı dahil şu an rezervasyon yaptırdığınız taktirde; kişi başı 53,00 TL. Ayrıntılı bilgi için BURAYA tıklayın.
    2. Reveries Diving Village
Burası üç yıldızlı bir tatil köyü. Plaja yakın olması avantajlardan biri. Odalar gayet güzel ve lüks. Misafirlerin sıkılmaması için çeşitli oyunlar da mevcut (bilardo vs.) Bu tatil köyünde spa ve dalış seçeneklerini var. Terasında egzotik bir barı bulunuyor. İsterseniz havuzu da var. Maldivler Tatili için kalınabilecek ortalama bir tatil köyü durumunda. Fiyatlar ise; açık büfe kahvaltı dahil kişi başı, 136, 62 TL. Ayrıntılı bilgi için BURAYA tıklayın.
    3. Amra Palace Laamu
Maldivler Gan Adasında bulunan dört yıldızlı bu otel, diğerlerine nazaran çok daha konforlu. Odalarında jakuzi de bulunan otel de, plaja oldukça yakın konumda. 19 adet klimalı odası bulunuyor. İş konferansları da düzenlenen otelde spa özelliği de var. Ancak gecelik konaklama fiyatına kahvaltı dahil değil ve kişi başı fiyat; 208, 17 TL. Ayrıntılı bilgi için BURAYA tıklayın.
    4. Gangehi Island Resort
Maldivler Gangehi Adasında yer alan beş yıldızlı bu güzel otel, şu an Maldvilerdeki beş yıldızlı oteller arasında en düşük fiyatlı olanı. Odaları ahşap döşeme, yere kadar camları ve yeşillikli bir bahçeye bakması açısından çok hoş. Yemek seçenekleri de oldukça fazla olan bu otel çoğu yere de oldukça yakın. Dalış kulübünden yararlanabilirsiniz. Ayrıca oda seçeneklerinde deniz içine kurulmuş evlerde de konaklama fırsatı bulunuyor. Balayı oteli olarak da gönül rahatlığı ile seçebilirsiniz. Fiyatlar için kişi başı açık büfe kahvaltı dahil fiyat; 251, 73 TL. Tam pansiyon kişi başı fiyat ise; 361, 98 TL. Ayrıntılı bilgi için BURAYA tıklayın.
    5. Meeru Island Resort & Spa
Bu beş yıldızlı otel Maldivler de bulunan Meerufenfushi Adası. Maldivlerde birçok ada bulunuyor. Seçtiğiniz adada tatilinizi gerçekleştirebilirsiniz isterseniz biraz masrafla diğer yakın adaları da ziyaret edebiliyorsunuz. Bu güzel spa hizmeti sunan otel de oldukça hoş. Balayı çiftlerinin gözde mekanlarından biri. Otelde birçok hizmet mevcut. Konaklamada ise tam pansiyon ve her şey dahil seçenekleri var. Tam pansiyon kişi başı gecelik fiyat; 603,99 TL. Her şey dahil gecelik fiyat ise, 610, 20 TL. Ayrıntılı bilgi için BURAYA tıklayın.

1 yorum: