28 Mayıs 2015 Perşembe

Dünyayı Dolaşan Gezgin Marmaris te Emniyet Şeridinde Hayatını Kaybetti...

 
    Gerçekten ilginç bir ülkede yaşıyoruz. Fransız bilgisayar mühendisi gezgin Christian Jean Auguste Niaffe tam 40 ülkeyi bisikleti ile gezmiş dolaşmış bir kişi.
    Son olarak Türkiye de bisiklet turuna çıkan Fransız gezgin, Gökova da mola verip, Marmaris ilçe merkezine doğru bisikletiyle yola çıktı. Ancak ilçeye 15 km kala virajda bir otomobil Niaffe ye feci şekilde çarptı ve kendisi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
    Paris te hayatını sürdüren 59 yaşındaki gezgin bu güne dek tam 40 ülkeyi sorunsuz bir şekilde ziyaret etmişti ve Türkiye den sonra 16 ülkeyi daha gezmek istediğini sosyal medyada paylaşmıştı.
Aralarında İran, Özbekistan, Kamboçya, Bolivya gibi ülkeler olan bu 16 ülkeye gezme hayalini ardında bırakarak hayata veda etti.
    Ülkemiz gerçekten kurallara uyma açısından hala çok daha geride ve yurt dışından gelenler de dünyadaki olması gereken diğer kurallara göre hareket ettiklerinden dolayı bu tür ölümle sonuçlanan kazalar daima yaşanıyor. Biraz daha kurallara uymak, sorumluluk ve sağduyu sahibi olmak bizi inanın daha iyi insanlar yapacak ve hayat kalitemizi arttıracaktır...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder