29 Eylül 2014 Pazartesi

Pizza Emirgan

 
    Genelde konusu Amerika' da geçen, kaçmalı kovalamacalı aksiyon filmlerini izlerken, kaçan kişi hani bir restorana ya da fast foodçuya dalar sonra dolap gibi görünen kapıyı açar aşağıda bambaşka bir dünya tamamen alakasız bir bar ortamı çıkar ya işte İstanbul' a da bir benzeri açıldı.
   Tabi genelde Amerika' da olan bu tarz mekanlar yasa dışı olur, bizimkisi yasal fakat dışarıya kapalı.
    Emirgandaki son zamanların en popüler mekanlarından biri olan La Boom' a rakip olarak gelen Pizza Emirgan çok farklı, çok değişik konseptli bir mekan. Çok lezzetli pizzaları olan, Pizza Emirgan dışarıdan bakıldığında tabelası olmayan kırmızı boyalı 3-4 masalı bir pizzacı görünümünde.
    Menüsünde odun ateşinde pişen 25 lezzetli pizza seçeneği bulunuyor.
   Mekan son derece işinde uzman ve farklı lezzetleri, sade ama sıcak ambiyansıyla, gayet hoş bir yer. Fiyatlar tabii biraz normalin üzerinde. 30 TL ile 50TL arasında pizza fiyatları bulunmakta etli house salatası var bu da 28 TL gibi bir fiyatta sunuluyor.
    Pizza Emirganın diğer ilginç özelliği ise içecek dolabının arkasından girilen bir barı olması. Mekan sahibi eşi dostu ve tanıdıkları ile eğlenebilsin diye arka tarafa bar yapıp, dükkandan geçiş sağlamış. Malesef burası dışarıya kapalı. Kendilerine özel şirin bir bar yapmışlar arada şarkı söylemek için ünlü isimlerde geliyormuş.
    İsterseniz tatlı olarak da 14 TL ye  nutellalı pizza ve 15 TL ye kare bir dilim tramisu yiyebilirsiniz.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder