26 Kasım 2014 Çarşamba

En güzel Volkanik Ada: Santorini

    Hayata meydan okumak için, uzun yollar gitmek gerekir bazen. Herkesin kendi yaşamının zirvesinden kurduğu hayatın manzarasını izlediği bir günü olmalıdır. Yolların kıvrımlı sonsuzluğu bir yerlere taşırken her gezgin ruhu birer birer; yine gezgin benliğine yenik düşmüş kaç kişi sıyrılmıştır monoton yaşamından ve düşmüştür yine macera dolu bu yollara...
    Şimdi kendinizi Santorini adasının güzel koylarında hayal edin. Bu volkanik adalar grubu içinde yer alan Ege denizindeki ada turist yoğunluğunun yazın her deminde yaşandığı günübirlik vize alarak gidebileceğiniz, hoş bir yer. Adada 687 adet otel bulunmakta seçin, beğenin, konaklayın. Ayrıca her bütçeye uygun konaklama yeri de bulabilirsiniz. Özellikle balayı çiftlerinin de tercih ettiği Santorini Adası na gençler, aileler, özel günlerini kutlamak isteyen çiftler kısacası her yaştan kişiler tatile gidebilir.
    Masmavi bir Ege denizi manzarası eşliğinde harika bir tatil geçirebilirsiniz. Gün batımını yaşarken, manzara eşliğinde romantik bir akşam yemeği yiyebilir, birbirinden güzel koylarını keşfedip bu masmavi sularda yüzebilirsiniz. Adanın her köşesinde Antik Yunan mimarisi örnekleri görebilir, birbirinde güzel fotoğraflarla anılarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz. Ege mutfağının birbirinden leziz ve hafif zeytinyağlı yemekleri yanı sıra enfes deniz ürünleri ile Yunan Rakısı ouzo yu deneyebilirsiniz.
    Santorini volkanik bir ada olduğunu için, volkanik siyah kumla kaplı eşsiz plaj perivolos' u kesinlikle görmelisiniz. Dünyanın en güzel plajları arasında yer almaktadır. Son derece hareketli gece hayatına da hayran kalacağınız kesin. Gitmişken bir gün tabiki yetmez ama bir günlük gezilerle adaya geçip ziyaret etmeniz mümkün.
    Yunan Vizesi almak ve vize işlemleri Hakkında Bilgi Sahibi Olmak isterseniz BURAYA TIKLAYINIZ

2 yorum: