17 Mart 2015 Salı

20 Mart Güneş Tutulması Yaşanacak...

    Birçok uyarılar, korkutma bazlı haberler yayan astrologlar biraz da abartıyorlar. İnsanların hastaları, yatalak yakınları varken, astrologlar kapalı yerlerden uzak durun diye felaket tellallığı yaparak, korku salıyorlar.
     Astrologlar, marsın, uranüsün hareketlerini burçlar üzerinde incelemeye kalkıyor ve ani davranışları ile sabah programlarına çıkarak, fevrice açıklamalarda bulunuyorlar.
    Güneş tutulmaları bir çeşit doğa olayıdır ve yıllarca yaşanmıştır. Herkesi korkutarak 99 depremindeki gibi olaylar yaşanacağını öne sürüyorlar. Bu tam olarak bir kesinlik arz etmemekle beraber, güneş tutulmaları dünyanın genel dengesinde, ayın med-cezir hareketleri gibi tetiklemelere yol açabilirler. Bunun sonucunda enerji açıkları ortaya çıkabilir, hatta genel fay hatları da tetiklenebilir, ancak bunu mümkünse bıraksınlarda uzmanlar açıklasın, astrologlar değil... Bu cuma yani 20 martta yaşanacak güneş tutulması İzmirliler için, Havagazı fabrikasından saat:10.48 ve 12.55 arası rahatlıkla izlenebilecek. Ancak tabiki asla çıplak gözle izlenmemeli.
    Tam tutulma aslında Norveç açıklarındaki adalarda gözlemlenebilecek, Avrupa nın güney taraflarına gelindikçe tam tutulma, parçalı olarak gözlemlenebilecek. Saat: 11.51 suları tutulmanın en fazla hissedileceği, güneşin ise %40 ının kapanacağını açıklayan uzmanlar, özel camlarla bunun gözlemlenebileceğini de belirttiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder