21 Mart 2015 Cumartesi

Akyaka Kamp ve Karavan Parkı Alanı...

    Muğla, Akyaka muhteşem güzellikteki bir yer. Doğası, evleri, rengarenk çiçeklerin süslediği taş sokakları, son zamanlarda bir hayli değerlendi.
    Akyaka dan bir ev alalım desek bu karşımıza çıkan yüksek fiyatlar yüzünden malesef imkansız gibi olacaktır. Ancak Akyaka kamp alanında çadır kampı yaparak, tatili hem bütçeye uygun hale getirerek, hem de çamlar altında deniz manzaralı muhteşem bir kamp deneyimi yaşamış olursunuz.
    Yeşilin, mavinin her tonunu barındıran güzellikteki kamp alanı, sabahları yürüyüş yapmak ve son derece enerjik hissetmek için birebir. Akyaka kamp alanı karavan parkı olarak da uygun ve bütün yıl boyunca açık bir yer. Sezonlara göre konaklama fiyatları da değişiyor. Karavan parkı da olduğu için elektrik de mevcut. Ayrıca içinde market, tuvalet, bulaşıkhane, mutfak, çamaşırhane bulunuyor.
   Burada arkadaş grubunuzla çok güzel bir tatil geçirebileceğiniz gibi, çift olarak dahi gitseniz güzel dostluklar edinebilirsiniz. Denizinde yüzüp, doğasını yaşamak için her kamp tutkununun mutlaka ziyaret etmesi gereken bir yer Akyaka. Kendi arabanızla ya da karavanınızla kamp dönüşü Akyakaya uğrayıp orayı da mutlaka sokak sokak gezin. Güzel evlerine baktıkça, sokaklarında yürüdükçe daha fazla seveceksiniz burayı.
   Kamp alanı 300 çadır ve 70 karavan konaklayabilecek kapasitede bir yer. Gökova Orman Kampı olarak geçen bu kamp alanı, muhteşem doğasının yanında görülesi 8 koyuyla da oldukça heyecan verici. Koylarda su sporları yapabilme imkanınız da olduğu için muhtemelen burada hiç sıkılmayacaksınız. Çadır kampçıları ve karavan ücretleri değişiklik gösteriyor ve kampa giriş ücretleri de gayet uygun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder