6 Mart 2015 Cuma

Bodrumda Gece Hayatı ve Eğlence Mekanları...

    Bodrum da her yıl yeni açılan mekanlarla her yaz biraz biraz trendler değişiyor. Yine de herkesin gönlünde taht kurmuş olan müdavimi olduğu bir Bodrum mekanı vardır.
    Tatillerin uğrak yerlerinden Bodrum olmazsa olmaz. Her yaz başka yere de gitse herkes ille biraz Bodrum a uğramadan şehirlerine dönmez bu bir gelenek olmuştur.
    Bodrumda Rakı Balık keyfi yapılacak en gözde mekanlar nerelerdir bir göz atalım: Terzi Mustafa nın Yeri; burada balığın en leziz halini tadabileceksiniz. Çok ünlü olması sebebiyle hafta sonları ve özellikle bayramlarda rezervasyonunuz olmadan imkanı yok yer bulamazsınız. Terzi Mustafa nın Yeri Bodrum Gündoğan da bulunuyor.
    Bodrum Yalıkavak ı kendine mesken edinmişler Memedof u yakınen bilir ve tanırlar. Buraya da rezervasyonsuz gitmemenizi önemle rica ediyorum. Memedof un mekanı Gerişaltı Mevkiinde yer alıyor.
    Bir diğer lezzetli balık yiyebileceğiniz mekan ise aynı isme çok yerde rastlayabileceğiniz Ali Gonca; ama siz Torba Mahallesindekini tercih edin, denize çıkma platformun üzerine kurulan masalarda, gün batımında gökyüzünün en güzel tonları eşliğinde keyifli bir rakı balık akşamı geçirebilirsiniz. Rezervasyonunuzu gitmeden yaptırırsanız deniz kenarında bir masaya oturabilirsiniz.
    Bodrum un ünlü akımına uğrayan popüler Beach mekanlarının başında; Kuum Beach geliyor. Her yıl değişen programlarıyla eğlenceli bir tatil sunmayı hedefliyorlar. Öyle ki program olmasa da herkesin uğrak yeri yine bu mekanlar, bir diğeri ismi çok duyulan Maça Kızı.
    Bodrum gecelerinde nerelerde eğlenebiliriz derseniz ilk sırayı; Türkbükü Shipahoy alabilir. Geçtiğimiz sezon full şekilde geceleri program yapan ve hemen hemen çoğu ünlü ile burada karşılacağınız mekan ise; Sess Türkbükü. Yine rezervasyonsuz gidilmemesi gereken mekanlardan biride Dj müzikleri eşliğinde coşulan; Level Türkbükü.
    Bodrumun en elit ve trend olmuş gece kulübü ise; Billionaire... Burada genç yaş grubu ağırlıkta, gerçekleştirilen showlar bir harika, müziklerde gayet iyi, ayrıca elektronik müzik sevenlerde hiçbir yere ayrılmasın gece: 2.30 dan sonra çok iyi elektro müzik programı oluyor. Yalıkavak Palmarine de bulunan Billionaire görülmesi gereken bir mekan. Muhteşem Bodrum geceleri her yaz çok keyifli, eğlenceli geçiyor. Hareketli tatil sevenler, Bodrum mekanlarında çok eğlenebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder