12 Mart 2015 Perşembe

Güney Korede Koyunlarla, Kuzularla Dolu bir Cafe

    Güney Koreli girişimci Lee Kwang-ho işlettiği cafesine bir çift sevimli mi sevimli koyun almış. Ve bu yaptığı olay 2011 yılından beri cafesine dünyanın çoğu yerinden müşteriler getiriyor.
    Normal bir cafede olan her şey çay, kahve, kek v.b bu cafede de var fakat tek bir fark cafenin içinde etrafta gezinen sevimli pofuduk koyunların olması. Bu farklı ve sevimli cafenin popüler olması kısa bir süreyi almış. Ayrıca işin ilginç yanı ay takvimine göre de 2015 yılının koyun yılı olduğu düşünülürse cafe, turistik seyahat ile çoğu yerden gelen kişilerin uğrak noktası haline gelecek.
    Koyunları görüp, sevmek ve onlarla vakit geçirmek isteyen birçok insan çiftliklere gitmektense, buraya gelmenin her açıdan çok daha uygun olduğunu söylüyor. Cafenin 21 yaşındaki müşterisi Lee Hyeon-ji; koyun çiftliğine gitmeyi planladıklarını ancak yolun çok fazla uzun olduğunu, yeteri kadar zaman olmadığı için gidemediklerini, daha sonra ise bu koyun kafeyi duyup, buraya koyunları görebilmek için geldiklerini anlatmış.
    Cafe sahibi ise, cafesinin ününün tüm dünyaya yayılmasına oldukça şaşırdığını söylüyor ve Yeni Zelanda, Suudi Arabistan ve Makedonya hatta ismini bilmediği ülkelerden bile gelenler olduğunu belirtiyor. Aşağıdaki videodan sevimli koyunları ve cafeyi daha yakından görebilirsiniz.

South Korea' s Sheep Cafe is very different and amazing place. Become popular in the year of sheep according to moon calendar. Two cute sheeps walking in the cafe. People come to here from different country for the see to sheeps.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder