12 Mart 2015 Perşembe

Yurtdışı Tatillerinde Gidilesi Oteller Bölüm_1

    Yurt dışında tatile gitmenin yanı sıra bazıları için konaklanacak otelde çok önemlidir. Farklı konseptli ya da inanılmaz bir manzarası olan oteller özellikle Dünyanın her yanından ziyaretçi bulmaktadır.
       Göz kamaştırıcı Tayland, farklı lezzetler arayanların, bambaşka bir kültür tanımanın hayalini kuranların anavatanı denebilir. Peki bu ilginç inişli çıkışlı ülkede lüks bir tatil hayali kuruyorsanız nereye gitmelisiniz? Rayavadee Krabi Hotel, ünlü Krabi Plajı nın muhteşem manzarasına bakıyor ve etrafı akla gelmeyecek çeşitte egzotik, tropik ağaçlarla çevrili. Sizi ıssız bir adada muhteşem bir vahada hapsolmuş gibi hissettirecek ve şehrin tüm keşmekeşinden çok uzak. Popüler Thai masajları eşliğinde tüm olumsuzluklarınızdan kurtulacağınız ve yeniden doğmuş gibi enerjik hissedeceğiniz bir tatil sizi bekliyor olacak.
   Yunanistan ın Santorini Adası hakkında bir yazı yayınlamıştım, ancak otellerinden bahsetmemiştim. Burada Santorini Adası hayranı olan herkesin konaklayabileceği mükemmel bir otel var. Astarte Suites Hotel; ister balayı çifti olun, isterseniz sadece gezmeye, tatile gelmiş olun, sizin için her gününüzü özel kılan bir yer. Manzarasıyla büyülerken, volkanik kayalıkların üzerinde yer almasıyla da bir o kadar farklı Astarte Suites Hotel. Jakuzi sevenler için biçilmiş kaftan olan bu otelin her odasında manzaralı bir jakuzisi bulunuyor, akdenizin antik çağlardan kalma kültürüyle sentezlenmiş bu otelde konaklamak harika olmaz mıydı?
    Endonezya, Bali Adası nın muhteşem doğası ve ilgi çekici kültürünün altında, lüks konaklama yerleri de çok gözde. Hotel Ubud Hanging Gardens, yine en başta romantik kaçamak ve balayı çiftlerinin favorisi olmakla beraber, herkesin hayran kalacağı manzaralı havuzlarıyla da dört dörtlük. Ayung Nehri nin geçidi üzerinde yer alan otel, doğal bambu köprüsü, yeşilin akıl almaz tonlarıyla sizi kendine hayran bırakıyor. İlginç bir konseptle spa bölgesi pirinç tarlalarının içinde yer alıyor ve manzarası meşhur Batur Yanardağına bakıyor.
     Filipinler in muhteşem denizi ve tropik doğasını bilmeyen yok. Hizmetin bu denli lüks olduğu, beyaz kumsallara sahip, ufak balıkçı köyleriyle Filipinlerde kesinlikle Dedon Island Resort ü tercih etmelisiniz. Burada zamanın farklı işlediğini, sizin apayrı bir dünyada ilginç tasarımlardan oluşan konaklama yerinde çok güzel vakitler geçirip, organik yemeklerle ilginç lezzetler tadabileceğiniz, dinlenmek istediğinizde ağaçlara asılmış hasırdan rahat, konforlu ve şık yataklarda uyuyabileceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder