14 Ekim 2015 Çarşamba

İda Natura Otel Konaklama Çekiliş Fırsatı


    Merhabalar arkadaşlar biraz aradan sonra muhteşem bir çekiliş fırsatı ile dönüş yaptım. Yeni haberdar olduğum ve çok beğeni ile karşıladığım bu çekilişe söz konusu olan yer Kazdağlarının koynunda geçecek bir tatil olacak...


    Dilerseniz çekilişe katılmak ve fırsatlara göz atmak için BURAYA tıklayabilirsiniz.
    Sevdiklerinizle şöyle güzel bir tatil hem zihninizi, hem de ruhunuzu arındırmak açısından tam sizlere göre olacaktır. Kendiminde bizzat katılımında bulunduğu bu çekilişte;
    1 kişiye 200 TL değerinde çift kişilik konaklama fırsatı ile 120 TL değerinde 2 kişilik tuz odası seansı hediye ediyoruz. Yani toplamda 320 TL değerinde bir hediye sizlerin olacak :) Ayrıca, çekilişe katılan her kişiye de 50 TL' lik indirim çeki hediye edeceğiz. Evet, yanlış duymadınız, büyük ödülü kazanamasanız da 50 TL değerinde bir indirim ile İda Natura Kazdağları Butik Otel' de konaklama fırsatına sahip olacaksınız. 
    Bu çekilişte kaybetmek söz konusu bile değil, her katılımcıya uygun hediyeler düşünülmüş. İda Natura Kazdağları Butik Otel ve birbirinden güzel odaları hakkında ayrıntılı bilgi almak isterseniz www.idanaturalifestyle.com adresine ufak bir ziyarette bulunabilirsiniz.


    Bu çekilişte bir diğer değinilmesi konu Creamive... Kalite ile profesyonelliğin buluştuğu nadir platformlardan biri olan bu sitede, hayal gücünüze ve istediğiniz her konuya hitap edecek tasarımlar sizleri bekliyor olacak. Tüm bloggerlar için inanılmaz fırsatlar sunan site dilerseniz sizlere domain/isim sponsoru dahi olabiliyor.
    Fırsatlar zincirinin halkalarından sizlerde faydalanmak isterseniz, bu siteye mutlaka göz atmalısınız. Ziyaret etmiş biri olarak pişman olmayacağınızı garanti ederim. Merak edenler için işte Creamive ;)
    Okuyanların yorumlarını bekliyorum, teşekkürler arkadaşlar...

1 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı olmuş Kazdağlarının doğası ve havası çok hoştur. Çekiliş fırsatıda çok iyi elinize sağlık teşekkürler :)

    YanıtlaSil