3 Mart 2018 Cumartesi

100 Yıllık Vagon Otel Oldu

100 Yıllık Vagon Otel Oldu

    100 Yıllık Vagon Otel Oldu ve içi de çok keyifli bir şekilde döşendi. 1939'lu yıllarda ABD Montana eyaletinde bulunan Essex kasabasının parlak bir geleceğe sahip olacağına inanılıyordu.
Glacier Ulusal Parkı harika bir manzaraya sahip olduğu için kasabaya turist akını olacağı düşünülüyordu. 

Green Northern Railway

    Green Northern Railway adındaki demiryolları işletmesi buraya bir otel yapmaya karar verdi. Izaak Walton Inn ismindeki otele benzer aktarma merkezi, modern detaylarıyla övüldü. Yinede başlarda otel o denli başarı sağlayamadı.
    Amerika 2. Dünya Savaşı'na katıldığı esnada ise; oteli Essex'teki ulusal parka bağlayan inşanın iptaline karar verdiler. Bu karar ise yerel turizme balta vurdu ancak otel yine de kapatılmadı. Kış sporcularını çeken sıcak personeli ve güzel döşenmiş odaları ile otel ayakta kaldı.

Tarihi Vagonlardan Otel Odası Yaptılar

    Tarihi Vagonlardan Otel Odası Yaptılar sonra da 100 Yıllık Vagon Otel Oldu. Her görenin içinde konaklamak isteyeceği şirinlik ve lükslükteki vagonlar bir harika. Otel de bu fikirle daha popüler hale geldi.

    Bu sevimli Vagon Oteller de toplam 6 kişi konaklayabiliyor. Dış kısmını bilmediğiniz sürece içerisini görüp vagon olduğunu asla anlayamazsınız.
    Banyosunda da son derece lüks ve modern tasarımlar tercih edilmiş. Çift kişilik yatağı yanı sıra iki tane çift katlı ranzası var.


    Vagonu otelin yanına çekmek için vinç kullanılmış. Otelin tavanı ve duvarları ise 400 yıllık meşe ağacından yapılmış sonuç olarak 100 Yıllık Vagon Otel Oldu muhteşem değil mi?


    Otelin yanında doğa dostu şekilde dekore edilmiş başka vagonlarda görmek de mümkün. Tabi bir diğer mükemmel olan şey ise otelin manzarası.

Fotoğraflar: Izaak Walton Inn

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder